Májusban jön a II. Veszprémi Honvédelmi Nap

(x)

Még változatosabb programmal készülnek a szervezők 2017. május 20-ára, Veszprémben a honvédelem napja apropóján megrendezendő II. Veszprémi Honvédelmi Napra, ahol nem csak a Magyar Honvédség alakulataival, hanem hagyományőrzőkkel és veterán katonai járművekkel is találkozhatnak az érdeklődők.

Az előző év nagy sikerére tekintettel, a Laczkó Dezső Múzeum és az lhsn.hu már a rendezvény lezárultával azonnal elhatározta, hogy 2017-ben ismét megrendezik az egész napos „seregszemlét” a városban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak, a látványos statikus és dinamikus bemutatókkal, hagyományőrzőkkel színesített rendezvény pedig ezúttal is ingyenes lesz.

A múzeum tanulmányi raktárának kertjében, több korszak és nemzet katonái, technikai eszközei sorakoznak majd fel, testközelből csodálhatják meg kicsik és nagyok a hazai hagyományőrző csapatok, gyűjtők relikviáit, felszereléseit, de lesz fegyversimogató is, ahol a vállalkozó kedvűek megismerkedhetnek, kézbe foghatják a Magyar Honvédségben egykoron és jelenleg rendszeresített fegyvereket.

2016-hoz hasonlóan az előzetes visszajelzések alapján valamennyi katonai veterán jármű is megtekinthető lesz és nem marad el a felvonulás az Óváros térre sem, ahol a felsorakozó katonai terepjárók csodás fotózási lehetőséget teremtenek a történelmi épületek és a Tűztorony „díszletével”.

Mindezeken felül pedig további érdekességekkel és újdonságokkal is készülnek a szervezők, de hogy pontosan mik lesznek ezek, azt mindenki megtudhatja maga, ha kilátogat 2017. május 20-án a Török Ignác utcai rendezvényre.

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.