Get Adobe Flash player

Az LHSN.HU 2011. január elsejétől olvasható az interneten.

Az LHSN.HU a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopter Bázisról szóló civilek által kezdeményezett és üzemeltetett weboldal. Célja a Bázis és mindennapjainak bemutatása, a magyar katonai helikopteres repülés népszerűsítése, társadalmi megítélésének javítása, valamint a honvédség és a civil társadalom közötti kapcsolat javítása.

A www.lhsn.hu domain és a weboldal tulajdonosa Balogh Ákos.

Főszerkesztő: Balogh Ákos

Szerkesztők:

Elérhetőség

E-mail: balogh.akos@lhsn.hu

Telefon: +36 30 912-3902

Facebook: lhsn.hu

Szerkesztőink egyedi sajtóigazolvánnyal rendelkeznek:

sajtóig

Jogi nyilatkozat

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Adatvédelem és felhasználási feltételek

A honlapunk használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a www.lhsn.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerülhet rendezésre.

Szerzői jogok

www.lhsn.hu weboldal teljes terjedelmében a tulajdonos, a szerkesztők és az üzemeltető (továbbiakban LHSN.HU) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Ettől eltérni csak az LHSN.HU-val kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag az LHSN.HU-val szerződő fél jogosult.

A portálon található szöveg, grafika, fotó, audió – vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, program stb. is az LHSN.HU kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Ettől eltérni csak az LHSN.HU-val kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag az LHSN.HU-val szerződő fél jogosult.

A www.lhsn.hu domainnév szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak a portál tulajdonosa Balogh Ákos jogosult. A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal tulajdonosának vagy üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

Védjegyek

A honlapon megjelenő védjegyek és logók, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok kizárólag az LHSN.HU-t illetik meg.

A honlapon elérhető védjegyeket, logókat, információkat és egyéb anyagokat az LHSN.HU kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik és nem tehetik közzé, a védjegyzett tartalmakról azt nem távolíthatják el a tartalom további védjegy nélküli felhasználása céljából. A tartalmak felhasználására vonatkozó szabályozás a Megosztási feltételek bekezdésben olvashatóak.

Megosztási feltételek

lhsn logo110A honlap tartalmából részeket átvenni tilos. A megjelent anyagokat kizárólag változtatás nélkül a forrás feltüntetésével (hivatkozásával) az LHSN.HU előzetes írásbeli engedélyével lehet más oldalakon megjeleníteni. A hivatkozás a Szerző és a forrásoldal nevének vagy logójának elhelyezésével, és kattintható belinkelésével (Szerző: !!SZERZŐ NEVE!! Forrás: lhsn.hu) lehetséges.

A link nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt az LHSN.HU-ról, az LHSN.HU és a linkelő weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról.
A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén az LHSN.HU jogosult a weboldalra mutató link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

A jogosulatlan felhasználás büntető – és polgári jogi következményeket von maga után. Az LHSN.HU követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A honlap tartalma

Az lhsn.hu a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopter Bázisról szóló civilek által kezdeményezett és üzemeltetett weboldal. Célja a Bázis és mindennapjainak bemutatása, a magyar katonai helikopteres repülés népszerűsítése, társadalmi megítélésének javítása, valamint a honvédség és a civil társadalom közötti kapcsolat javítása.

A Szerkesztők az üzemeltetés és a tartalmak közlése során a lehetőségekhez képest mindent megtesznek a látogatók pontos és valós tájékoztatása érdekében.

Ezen törekvések ellenére akadhat, ami szakmailag pontatlannak bizonyul, ennek jelzését a Szerkesztőség szívesen fogadja és megköszöni.

A weboldalon előfordulhatnak olyan szakmai jellegű fotók is melyek sokad kézből kerültek birtokunkba, így annak szerzőjét nem ismerjük. Amennyiben valaki saját fotójára ismer kérjük jelezze a fenti e-mail címen, és azonnal feltüntetjük a nevét, vagy kérésére töröljük az érintett médiaelemet.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A más oldalról megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától, maradéktalanul betartva a forrás felhasználási feltételeit.

Az LHSN.HU honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok legtöbbször harmadik felek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz az LHSN.HU csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

A honlapon megjelenített információkat az LHSN.HU kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé és fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata

A weboldal nem kéri és nem is tárolja a felhasználók személyes adatait, a hozzászólások írásakor kért e-mail címet kizárólag a nem kívánt tartalmak íróinak azonosítása és figyelmeztetése céljából kérjük, azt harmadik félnek, nem továbbítjuk, reklámokat és körleveleket nem küldünk.

A meghibásodásokból, külső behatolásokból történő esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalunk.

Egyéb információk, melyeket felhasználhatunk:< – cookie-kat amelyek segítségével ismeri fel a honlapunk anyagait tároló szerverszámítógép a honlapunkra történő visszalátogatáskor, hogy már járt a honlapunkon.

Honlapunk elmenthet olyan információkat a számítógépéről, mint az IP-cím, a böngésző típusa, a computer operációs rendszere.

Ezen információk nem minősülnek személyes adatoknak.

Hozzászólási lehetőség

Oldalainkon lehetőség van egyéni vélemények kinyilvánítására hozzászólások formájában. A hozzászólások tartalmáért az LHSN.HU felelősséget nem vállal.

A Jogi és Felhasználási Feltételek megváltoztatása

Az LHSN.HU fenntartja a jogot, hogy jelen Jogi és Felhasználási Feltételeket egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított jogi nyilatkozatot.

Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak.

TÁMOGATÁS

Ha támogatni tudja munkánkat kérjük jelezze a fenti e-mail címen.

Ha van olyan magyar katonai helikopteres repüléshez kapcsolódó relikviája (felvarrók, jelvények, alkatrészek, stb.) melyekre nincs szüksége, vagy hozzá szeretne vele járulni kiállítási anyagunk bővítéséhez, kérjük jelezze a megadott e-mail címen!

A Jogi és Felhasználási Feltételek elfogadását és maradéktalan betartását köszönjük! LHSN.HU

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.