Dehogy is…

Szerző: LHSN.HU

A közösségi oldalon osztotta meg következő fotót Szarvas Zoltán, miszerint a RepTár alapkőletétele utáni napon az időkapszulát valaki ellopta. Megnyugtatunk mindenkit, Szolnok város Önkormányzata érdeklődésünkre elmondta, nem másnap, még aznap kivették a kapszulát, egyrészt mert az esős idő miatt teljesen eláztak a belehelyezett emlékek, másrészt pedig a kezdődő munkálatok során az időkapszulát akarva, akaratlanul is megsértették volna a munkagépek.

reptarkep

Az Önkormányzat elmondta azt is, hogy ez bevett szokás, és a megfelelő időben, a munkálatok elvégeztével pontosan ugyan oda fog visszakerülni az időkapszula, ahová az ünnepségen helyezték, végleg és örökre, vagy ameddig valaki rá nem lel majd pár évtized, évszázad múlva.

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.