Bizonyára láttátok már, hogy többször is beszámoltunk a pápai 109-es oldalszámú Mi-24 D felújítási munkálatairól.

Nagy pillanat közeleg, hiszen hamarosan megkezdődik a leglátványosabb, egyben legdrágább munkafolyamat, a sárkány külső festése.

Sajnos, azonban mint a legtöbb esetben a pénz mindig közbeszól. Az eddig elvégzett munkát a pápai Repülésbiztosító Század néhány lelkes tagja ingyen végezte el, nem kevés munkaórát és energiát rászánva. A festés költsége nagy összeg, amit néhány embernek nagy feladat összegyűjteni. Összefogással viszont minden elérhető!

Ha szeretnétek, hogy a helikopter felújítás befejeződhessen és mindenki számára elérhető legyen egy olyan kiállított Mi-24-es mely egyedülálló lesz az országban, hiszen gyári orosz mintázatú festést kap, akkor, ha tehetitek, támogassátok bármekkora összeggel a projektet!

Az adományokat a következő helyre tudjátok átutalni:

VETERÁN REPÜLŐK ÉS EJTŐERNYŐSÖK VESZPRÉMI EGYESÜLETE

Bankszámlaszám: 73900085 – 11069904

A támogatók a megjegyzés rovatban minden esetben tüntessék fel: „Mi-24 felújítása”

Köszönjük a leendő támogatóknak és azoknak is akik már valamilyen formában hozzájárultak a projekt létrejöttéhez!

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.