Egy hónap, egyezer látogató!

Szerző; fotó: Balogh Ákos

Egy hónapja indult az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis életét bemutató portálunk, és örömmel büszkélkedhetünk, hogy ez alatt az egy hónap alatt ezer egyedi látogató böngészte cikkeinket, fotóinkat.

Reméljük a továbbiakban is minimum ennyi érdeklődő keresi fel weboldalunkat hónapról hónapra, és talál számára érdekes tartalmat.

Végezetül egy felhívást tennék közzé:

Szeretném felhívni kedves olvasóink figyelmét, hogy a Facebook.hu weboldalon valamint az iwiw.hu weboldalon is megtalálható klubunk, ahol csatlakozás után lehetőség nyílik új cikkeink nyomon követésére és megosztására is, ezáltal segítve a magyar katonai helikopteres repülés és weboldalunk megismertetését.

Továbbá fontosnak tartom elmondani azt is, hogy az elkövetkezendő időszakban terveink között szerepel a látogatók által készített magyar katonai helikopterekről készített fotók összegyűjtése és közzététele az oldalon, így kérnék mindenkit, aki szeretné megosztani fényképeit, az juttassa el a Névjegy menüpont alatt található e-mail címre, vagy töltse fel a Facebookra, ahol a többi „forgószárnyas” is azonnal gyönyörködhet a művekben.

Minél jobban összekovácsolódik az érdeklődő közönségünk, annál nagyobb értelme van munkánknak, és annál jobban elismeri a Honvédelmi Minisztérium ezáltal, még nagyobb hangsúlyt fektetve a közös együttműködésünkre.

Szeretném megköszönni olvasóközönségünknek, hogy a www.lhsn.hu weboldalt választották és választják a jövőben is, és igyekszünk a legfrissebb hírekről is a legrövidebb időn belül beszámolni!

Köszönöm! Balogh Ákos főszerkesztő

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.