Repülőbál a Helikopter Bázison

Forrás:www.honvedelem.hu

Tizennegyedik alkalommal rendeztek repülőbált az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison. Az Intézményi Művelődési Otthonban több, mint kétszáz vendég – katona, a repüléshez és a honvédséghez kötődő civil – vett részt. Az ünnepi program fővédnöke Vadai Ágnes, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt.

Kiemelkedő munkája elismeréseként pénzjutalomban részesítette a Légierő Zenekar Szolnok három muzsikusát: Eglesz Balázs főtörzsőrmestert, Lovas Róbert főtörzsőrmestert, Kiss Nelli törzsőrmestert, valamint Makai Orsolya közalkalmazottat. Államtitkár asszony méltatva Lamos Imre dandártábornok bázisparancsnoki tevékenységét, díszkardot adományozott számára.

A Légierő Zenekar Szolnok műsora volt a szombat este legelső programja. Ezt követően került sor a „rendhagyó” nyitótáncra, melyet – repülőbál lévén – stílszerűen egy repülő táncolt. A Csillag születik című televíziós tehetségkutató műsorból ismert Inzsöl Gyula „keringőző” repülőmodellje elkápráztatta a báli közönséget.

Ebben az évben is fellépett a Honvéd Együttes, tagjai 70-80-as évekbeli slágereket énekeltek. A hajnalig tartó repülőbálon a makói VOC-ART zenekar élőzenével szórakoztatta a közönséget. A hazainduló vendégek már kézbe vehették a bál legemlékezetesebb pillanatait megörökítő fotókból, és tudósításokból szerkesztett báli újságot.

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.