Óvodásokat segítve

Forrás:www.honvedelem.hu

A devecseri óvodásoknak gyűjtöttek élelmiszert az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis – Logical Decision 2010 gyakorlaton résztvevő – katonái. Befejeződött a Logical Decision 2010. többnemzeti hadgyakorlat és kiképzés. A katonák a vörösiszap-katasztrófa elhárításában is részt vettek, mentési és készenléti feladatot láttak el.

A Kolontár és Devecser térségében történt tragédia, kivétel nélkül mindenkire nagy hatással volt.

Óvodásokat segítve2

Kaliba Ferenc zászlós kezdeményezését mindenki szívesen fogadta, melynek értelmében: az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis gyakorlatban érintett katonái gyújtsenek élelmiszert a második héten. Péntek délután Pápáról a szolnoki bázisra induló Mi-17-es helikopter először Devecserben szállt le, ahol – Domonkos Miklós ezredesnek, a Pápa Bázisrepülőtér parancsnokának közbenjárásával – a katonák átadták a devecseri óvoda képviselőjének az összegyűjtött élelmet. A rövid találkozás alkalmával az óvodatitkár megköszönte a felajánlást. Bízik abban, hogy nemsokára – amint a térségben a helyzet rendeződik – együtt ünnepelhetnek a kisgyermekek majd a katonákkal!

Óvodásokat segítve3 Óvodásokat segítve4

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.