Különböző OKS speciális kenő- és karbantartó anyagokat kaptunk

Szerző: Balogh Ákos ; Fotó : LHSN.HU

Miközben hetek óta egyetlen helikopteres hírről sem tudunk beszámolni, a képesség kritikus állapota miatt, weboldalunk csapata és lelkes segítőink a helikoptermentő projektünk első nagy fázisa után, ami a Mi-24-es Veszprémbe szállítását jelentette, elkezdte a gép állapotának minden apróságra kiterjedő állapotfelmérését, valamint az elmúlt közel 20 év során lerakódott szemét és por eltávolítását, egyszóval a gép kitakarítását.

Emellett kisebb nagyobb javítási feladatokat is végzünk, legutóbb például a pilótafülke elromlott zárját javítottuk meg. A csavarok kibontása a rozsda és a berágódások miatt nem volt egyszerű de szerencsére segítségünkre volt több különböző OKS speciális kenő- és karbantartó anyag melyeket a múlt héten Csillag László, az EagleBurgmann Hungaria Kft.munkatársa adományozott nekünk térítésmentesen, hozzájárulva a helikopter felújítási munkálataihoz.

20130719-DSC_0081-2

A nagy értékű adományban több különböző, csavarlazító, szerelő és vágóolaj, zsír érkezett, melyeket szerencsére az utolsó cseppig el tudunk majd használni.

Hamarosan pedig egy hosszabb riportot olvashattok a helikoptermentő akciónkkal kapcsolatban.

Csillag László támogatását ez úton is köszönjük!

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.