Kínai katonák jártak a szolnoki helikopterbázison

Forrás:www.honvedelem.hu

Kínai delegáció tett látogatást az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison 2010. április 7-én. A bázisra érkező delegációt Xing Wei vezérőrnagy, a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg Vezérkar, Katonai Kiképzési Csoportfőnökség csoportfőnök helyettese vezette.

A Kínai Népköztársaság és a Magyar Köztársaság között 2009-ben képzési együttműködési megállapodás megkötésére került sor Pekingben. A kiemelt külügyi projektben a Honvédelmi Minisztérium Személyzeti Főosztálya is részt vesz. A megállapodás értelmében, az idén a kínai fél tett látogatást hazánkban. Itt tartózkodásuk alatt kiegészítették és tovább építették a tavaly aláírt dokumentumot.

Látogatásuk során jelentést hallgattak meg a helyőrségben települt alakulatok parancsnokaitól, valamint statikus és dinamikus bemutatót tekintettek meg.

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.