Méltó emléket állítanának a veterán repülők

Sajnálatos félreértés történt a tegnapi napon, melyért mindenkitől elnézést kérünk! Ez úton szeretnénk helyesbíteni állításunkat, mely pontosításokat Horváth István „Buci” tett:

1. Nem én ajánlottam fel a helikoptert
2. Az összeg 10,5 millió ami Kecskemétnek került úgy hogy egy csomó dolog ingyen volt!
3.Az egyesület arra lett felkérve hogy vegye fel a kapcsolatot a várossal, s érdeklődjön
4. Közel sem biztos hogy a városnak a hely kialakítása ennyibe kerül. Lehet hogy többe, lehet hogy kevesebbe.
Csak a történeti hűség kedvéért! Ismerőseim, barátaim! nem nekem van helikopterem!

Szerző: Balogh Ákos ; Fotó: hunaf.hu

Hatalmas felajánlás érkezett ma a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Veszprémi Egyesülete taggyűlésén. Horváth István „Buci” felajánlott Veszprém városának egy Mi-24-es harcihelikoptert, melynek elhelyezéséhez csupán a város befogadókészségére és egy méltó hely kialakítására lesz szükség, melynek költsége a Kecskeméten nemrégiben felállított MiG-21-es vadászgép helyének kialakításához viszonyítva nagyságrendileg 10 millió forintos költséget jelentene a városnak!

010

Üdvözöljük a felajánlást, minden erőnkkel támogatjuk és segíteni fogjuk a kezdeményezést, hogy az egyesület és a felajánló méltó módon állíthasson emléket az egykori MH 87. Bakony Harcihelikopter Ezrednek!

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.