Die Hard a Bakonyban I. rész

Szerző: Balogh Ákos ; Fotó: Dévényi Veronika (Zrínyi Média) , Balogh Ákos (LHSN)

Éleslövészetet hajt végre a héten az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis állománya, mely a feladatok végrehajtásán kívül ma egybeesett a Die Hard 5 film forgatásának egyik eseményével is.

Mint ismeretes nemrégiben Budapest légterében szerepelt a Magyar Honvédség egyik Mi-24-es helikoptere, most pedig a „0” ponti lőtéren készültek felvételek a helikopter éles tűzcsapásáról. A forgatási nap 2012. június 12-én zajlott, melyen a Zrínyi Média munkatársa Dévényi Veronika fotográfus is részt vett. A forgatás során a Mi-24-es helikopter deszant terébe a szereplők élethű bábuit helyezték el, ugyanis éleslövészeti feladatok során senki sem tartózkodhat a pilótákon kívül a fedélzeten.

A lövészet a hét folyamán tovább folytatódik majd, a mai napon szerkesztőségünk a helikopterek érkezését örökítette meg, csütörtökön pedig az éleslövészet egy napján vehetünk majd részt, melyről beszámolónk a későbbiekben olvasható lesz weboldalunkon is.

 

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.