1976-ban születtem, bár családomban nem volt katona, mégis vonzódom a honvédséghez, ezen belül pedig a helikopteres repüléshez.

Iskolai tanulmányaim mellett 11 éves korom óta olvasom a helikopteres repüléssel kapcsolatos műszaki könyveket, melyekből rengeteg információt gyűjtöttem az évek során.

A középiskolában ugyan foglalkoztatott a gondolat, hogy helikopterpilóta legyek, de az akkor végbemenő rendszerváltás és a honvédség átszervezése miatt ez nem sikerült.

Bár az élet más útra terelt, a helikopterek iránti imádatom nem hagyott alább, folyamatosan olvasom a mai napig szabadidőmben a szakirodalmakat, tovább bővítve ismereteimet.

Először makettezéssel foglalkoztam, majd 2011 elejétől több éves felkészülést követően aktívan belevágtam az RC helikopteres repülésbe, melyet jelenleg is űzök és tökéletesítem gyakorlati tudásomat. Ezek a modellek gyakorlatilag teljesen egyező elven és módon működnek, mint nagyobb társaik, így a meglévő szakmai ismereteimet is kamatoztatni tudom.

Az LHSN.HU csapatával 2011 decemberében ismerkedtem meg a weboldal által rendezett kiállításon, és azóta ápolok jó kapcsolatot az oldal főszerkesztőjével, Balogh Ákossal, és veszem ki részemet aktívan a weboldal munkájából szakmai segítségnyújtásommal.

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.