Soha nem érintett meg a repülés, de a repülőtechnika igen. Olvastam róla eleget ahhoz, hogy érdekessé váljon számomra. A légierő ráadásul zártsága miatt is egy igen vonzó „társadalom”, kívülről szemlélni rendkívül izgalmas, elmesélni- élménybe foglalni lehetetlen, fotón-videón megörökíteni annál nehezebb, de kihívás tud lenni!

2003-2005 között kaptam rá a fényképezés ízére, OKJ-s papírt szereztem Budapesten a Budai Rajziskolában 2 év után. Az évek során próbáltam sok mindent fotózni, és amikor alkalmam adódott, hogy Balogh Ákos befogad a csapatba, azonnal igent mondtam a lehetőségre.

Mint megtudtam ez önkéntes munkával jár, hiszen a weboldal nem rendelkezik bevétellel, de így is vállaltam. A weboldal munkájába felszerelésemnek hála nem csak fotós tapasztalatomat tudom kamatoztatni, de operatőrként és vágóként is ki tudom magam próbálni. A korábbi évek családi videóinak szerkesztései után kaptam egy lehetőséget, hogy másoknak is vizuális élményt adjak egy egészen más témakörben.

Mivel filmrendezőként akartam leélni az életemet, – ami mint látható, de ez esetben olvasható, nem sikerült – a filmzenék iránti „rajongásom” és a felhalmozott filmművészeti ismereteim is sokat segítenek, melyeket most végre különös feladatok során használhatok fel.

Lehetőség- Kaland-Kihívás. Ezekkel tudnám kifejezni, ami itt, az lhsn.hu csapatánál megtalált, és remélem még egy darabig tartani is fog, mert úgy érzem, van még mit elérnie a weboldalnak.

 

Légi Huszárok SzolNok

vagy akár:

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár repterének ICAO kódja. Az ICAO az ENSZ repüléssel foglalkozó szerve.

Támogatóink


Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.

Az LHSN.HU weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától.